Confused.

De va mitt fel.


Det finns mycket jag inte kan förstå....

...


Länge sen jag skrev men,men

ja, jag har inte varit så pigg på att skriva i bloggen den sista tiden. Hämt mycket som får mig att inte orka, skolan, alla läxor + lite problem med vänner m.m.
De får mig mest att bara vilja ligga hemma, om jag änns vill vara hemma. Visst jag förstår min mamma som vill ha mig hemma och så men nu när jag växer upp måste jag få va lite självständig också.  jag håller på att växa upp och de kan jag inte stoppa.

Men nog med de. Nu e de iallfall påsk en sån helg då man proppar i sig godis och känner sig allmänt tjock;)
Men de e inte så stor gjej för mig, eftersom jag inte hade en aning om att man gick och knackade dörr för att få gosid (såg ett visst antal ungar som gjorde de igår)

Igår va sista dagen i skolan innan påsklovet, så jag hade två lektionen (som vanligt) sen hade jag och conne håltimme sen vare "äggpickning" för dom som inte vet va de e så e de alltid en från varje klass som tävlar mot andra klasser och pickar äggen mot varandra, dens ägg som aldrig går sönder vinner och får bara ett diplom!:S förr va de ju påskägg va fan... Efter de va de lärarna mot 9:orna i inebandy och 9:orna vann för första gången på flera år. och nu ska Mangus bli blondiiiin;)hahah

Sen va jag me conne,nicklas och sjögren på kvällen<3

Och jag tänker fan inte sitta hemma hela lovet! så messa mig om de e nått som händer.


Längtar till min födelsedag 17 maj så jag kan köra min fucking moppe;)

RSS 2.0