Bloggandet står still

Det har inte blivit mycket bloggande efter att jag kom hem från fjällen och det kan ju bero på allt jävla plugg i skolan med nat.prov och sånt. men ska man börja i en "pluggis skola" så e det dags att höja betygen:)

Menmen idag har det inte hänt mycket slutade tolv iställer för tre, vilket va nice så nu har jag bara suttit hemma, pluggat och så och ska snart nr till gårn, as usual;D




Puss & Kram♥


Just nu:


Påväg hemmåt!!

Ja nu är det bara 3 timmar kvar(!) innan jag e hemma igen. 
Sen  e det bara att slänga in alla packning och börja fixa sig för....
...Ikväll blire fest!;D

lägger in lite bilder immorgon kanske:)

 

Puss & Kram


Siri without makeup




Såhär ser jag tyvär ut utan rakhyvel & without my lovely makeup!!




tihihihi har man tråk så har man(a)



Onsdag idag

Onsdag idag så det är bara tordag, fredag kvar sen åker vi hem på lördag!

Visst tycker ja att det är skönt att vara här i fjällen och bara ta det lugnt slippa tänka på all stress i skolan. Men det ska bli skönt att komma hem!:)

 

Idag blir det en chilldag. Vi har inte varit i backen idag men vi får se om vi ska åka nått lite senare. Snart ska vi iallafall ner och handla lite får se om jag lägger upp några bilder.

Men nu ska jag gå och klä på mig men jag skriver nog lite senare:)

 

Pussoch Kram


Rubriker e inget jag e bara på

Nu är det inte många dagar kvar här i fjällen och jag känner lite panik eftersom jag har såå mycket läxor & kan inte koncentrera mig alls så jag har inte fått nått gjort(A)

Idag har jag åkt snowboard i några timmar, MIN SNOWBOARD HAR FÅTT EN LITEN SKADA PÅ KANTEN! och det stör mig så otroligt jävla mycket. Min söta rosa snowboard som älsk lackade åt mig!:(
Saknar min älskling väldigt mycket och det känns väldigt skumt att inte vakna med honom bredvid... Har ju inte sovit utan honom sen jag var med klassen på gotland, alltså sen agusti haha. Men snart är jag hemma igen och allt blir som vanligt:) Ska bli kul att komma hem och se hur det ser ut hemma hos älsk eftersom han tydligen håller på att måla om lite i badrummet:)

Det här inte hänt nått spännande idag och har därför inget mer att skriva om... Men jag måste bara säga:

Att jag saknar mina älskade vänner!



Idag är det en ny dag

Ja, idag är det en ny dag. Har precis ätit frukost och ska snart ut i backen! äntligen!:D Vi tog det ju bara lungt igår så nu vill jag ut och röra på mig, har ju inte åkt snowboard på ett år. Så det blir nog några timmar i backen sen måste jag dock plugga  usch.. -.- Saknar alla där hemma. Bara typ 4 dagar kvar sen kommer jag hem!:)
Men nu ska ja klä på mig och gå ut, ska bli skönt att få lite frisk luft haha.


Bilder från dagen lägger jag ut ikväll:)






Känns sådär om jag ska vara ärlig

Även om det du sa inte var meningen att skada mig så känner jag mig ganska ledsen och besviken om jag ska vara ärlig. Att du blev irriterad över hur dom höll på kan jag förstå men de känns piss att du tog upp mina misstag. Du kanske sa det för att byta samtalsämne, vem vet? Du vet hur jag har haft det efter det och jag själv hatar att sacka om det, det var ett misstag. Men nu när jag sitter i en stuga ca 50 mil bort kan jag inte göra mer än att tänka. Jag vill inte missta dig som vän det sa jag, du betyder för mycket för mig för att vår vänskap skulle kunna sluta för något sånt här litet. Du är min bästa vän & en person jag kan säga allt till utan att tro att du ska sprida det vidare och jag vill att det ska fortsätta vara så. Du har sagt förlåt och jag förlåter dig det känns bara jävligt segt just nu...

...

Hur vet man att man har äkta vänner? vet ni? inte jag iallafall...


God morgon, gooood morgon

Just nu sitter jag i vardagsrummet och har ätit frukost. Henke och mama siter och kollar på skidåkningen på tv men det blir dock ingen skidåkning för oss idag. Så imorgon får jag inviga min snygga snowborad!:D Men idag blir det som sagt en chill dag ska basta och bara sköta om mig själv idag:)

Här är lite bilder från stugan som jag tog igår:


 Vår middag igår mmm...


Dock ser man inte nu i bakarna för det var för mörk men idag ska jag visa den fina utsikten:)

Hade tait mer bilder men har inte orkat vända på dom så det kanske kommer senare:)

Puss & kram


Klövsjö v. 10

I år blir det bara en vecka här uppe i fjällen och jag tror de räcker. Saknar Oskar så grymt mycket och det har inte änns gått en dag en... Men man måste vara ifrån varandra för att sakna varann...♥

Är typ grymt trött efter att han åkt bil hela dagen så jag skriver mer imorgon + att det kommer bilder också:) Hoppas alla har en härlig lördagkväll medans jag snart går och lägger mig och kollar på film.. Puss


Min nya babe!

haha Köpte denna snygging ( eller bror var snäll och lånade ut pengar till mig ) idag. Kommer verkligen bo i den här jackan i vår. Den är en jofama by Kenza, Fatta länge jag kollat efter en:D


haha ni slipper se mitt ofixade face







Nu vill jag bara ha vår!!!


två dagar kvar

Min uppdatering är verkligen sämst för tillfället men det är för jag inte har något sug på att blogg så bloggar då jag känner för det. Det är ju väldigt mycket i skolan just nu.

Nu är det bara två dagar kvar sen åker vi till klövsjö igen. Det kommer bli riktigt kul & jag får äntligen åka på min "nya" snowboard som älsklingen fixade till mig. Men det kommer också bli jobbigt eftersom jag tycker att det är väldigt jobbigt att vara ifrån Oskar och kommer sakna honom så himla mycket! men som han säger : man måste ju vara ifrån varandra för att sakna varann:)

När jag kommer tillbaka från fjällen hoppas jag verkligen att det blir vår!


Bild på min extremt söta snowboard!

Bild från klövsjö förra året!♥


RSS 2.0