Stort behov utav shopping!:(


Håltimme

Sitter just nu i datasalen med Conne och Kevin. Har världens mensvärk och vill bara hem!

Tisdag...

Dagen har inte varit så speciell, slapp iallafall ha vanliga lektioner idag eftersom jag e med i elevrådet och idag åkte vi inte till strängnäs och typ satt och planerade vad vi skulle jobba med.Sen bjöd skolan oss på lagom god lunch(på en pizzeria jag aldrig kommer äta på igen, blev inte lite illamående) Annars har de inte hänt mycket. Jag har bakat cupcakes som faktist blev riktigt söta, choklad med rosa frosting blev de iallafall:) Har försökt pluggat lite men de gick väl sådär. Som de alltid blir för mig när jag ska göra ett arbete på datorn man börjar kicka sig in på annat liite mer intressant. Men jag måste faktist börja anstänga mig ska lämna in mitt NO arbete på fredag + att jag har SO-prov... Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem sen skulle vi nog åka till tessan t och äta tårta eftersom hon fyller 18 år imorgon.
Ska försöka skriva ett inlägg imorgon:)




Baka en liten kaka

Nu blir de äppelpaj med vaniljsås, mumms!

Saker att göra idag

 

  • Städa köket + mitt rum
  • Tvätta & klippa hunden
  • Baka nått
  • Plugga
  • Fixa mina naglar










flera veckor senare...

Jag suger verkligen på att blogga Men jag skyller fortfarande på att jag inte har någon egen kamera och jag tycker en blogg blir mer intressant med bilder. men jag kanske blir bättre snart vem vet. Känns inte heller så lockande att skriva i en blogg som ingen kommenterar ellernått.... Men nu ska jag vara posetiv. Mycket kommer hända de här året de e jag säker på de e massor som kommer att hända i skolan eftersom vi ska ha gymnasiumval och så. + att jag och älsklingen snart har varit tillsammans i ett halvår:)


Men här e allafall lite bilder från senaste veckorna.


Jag och Älsk åkte till Karlstad





Skivan som spelades om och om igen











Skorna jag köpt, looove

Skorna jag köpte,loooove♥

Spex-foto med klassen

































hahahaha







Bilder från goland

Ja ,äntligen kommer några bilder från gotland.
Nu har skolan börjat på riktigt och de här året ska jag fan plugga satan.För att få de ltt att komma in på de programet jag vill in. Har redan börjat tränk lite och kollat runt på olika skolor och de program jag kommer väla mellan e nog handel, barn och fritid eller hantverk/frisör som jag e mest intresserad av:) 

Har verkligen inte haft tid att blogga men jag hoppas att jag kommer bli bättre på de här.










RSS 2.0