Come on barbie let's go party!

Ikväll blire halloween fest♥

Oskar kommer när som hellst och hämtar mig så ska vi åka och fika med hans mamma sen kommer klara,amelie & tessan och fixar sig med mig!:)



Ha en trevlig lördag kväll! De kommer vi ha;)


Siri Tipsar

Finns många sidor där man ska sammla poäng och få presentkort och jag tränkte pröva denna sida http://www.gratismode.se/?c=73146 Kolla gärna!:)♥

Det verkar vara en bra hemsida + att alt e gratis och det är ju alltis kul att få presentkort hemskickat!:)


Hej bloggen♥

Funderar på att gör min första Hissar/Dissar lista idag eller i helgen men blogg.se e lite cp idag, som vanligt...
Men men håll ögonen öppna;)♥


Ensam hemma

Imorrse åkte mama och pappa bort i två dagar så jag och oskar måste sköta om hundarna & huset...
Annars har de inte hänt så mycket idag tyyp vaknat,ätit lite och ska snart städa + tvätta.
Hoppas att vi hittar på nått ialla fall ikväll!:)

Igår var jag,jossan, mamma och pappa i skhlm och shoppade.Vadå älskar att shoppa!haha nä men de va riktigt kul och jag hittade en heldel fint. jag har faktist fottat allt men har inte hunnit lägga in dom på datan men lägger nog upp dom ikväll någon gång.
Men nu ska jag nog ta med mina två söta hundar på en jogging runda i de inte såå vackra vädret,haha.

Ha de bäst♥

Längtar till lördag, party!


En ny dag

Även fast jag känner mig trött som vanligt har jag faktiskt bestämmt mig för att försöka träna minst 2 gånger i veckan från och med nu. Så det är så min dag kommer att börja:)
Sen ska jag städa mammas bil soom tack för att vi får låna den utav henne så ofta & efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra men men... Ikväll kommer iallafall jossan hit eftersom hon ska me till sthlm imorrn.
Skriver kanske mer ikväll♥

Saker jag ska göra idag då:

Träna i minst en timme

Städa mammas bil

Städa köket

Tvätta

Duscha

Gå ut med hundarna






Första dagen på lovet...

och det kan inte bli segare. Dagen har inte varit speciellt spännande. Var liksom tvungnen att gå upp vid åtta första dagen på lovet bara för att åka till tandläkaren för att vara där i ca 10 minuter och sen åka hem igen? Sen åkte vi och hämtade Robin och Nadde. Sen hände absolut ingenting vi satt hemma hos mig i två timmar. Så det har inte varit en sååå himla rolig dag... + att jag känner mig tröttare och tröttare & sover mer och mer, får hoppas att jag bara inte blir sjuk nu också. 

Men nu ska jag sluta låta så negativ till allt och kan väl inte göra mer än hoppas att lovet blir roligare än såhär:)
Så nu ska jag sluta nöta Farmville, väcka älsklingen och börja fixa mig eftersom vi snart ska ner till gårn.  
Ni som läser min blogg får väl ha en trevlig måndag kväll då:)

 


Josefine Waldebring

8 Juli 1995 föddes väldens finaste flicka som jag vid ett års ålder blev faster till. Vi var inte som släktingar utan vi var som bästavänner och det var det du var för mig och det är du fortfarande min bästavän. V har så otoligt många minnen tillsammans från våra bus som vi hittade på när vi var yngre men också våra somarlov då vi åkte till småland,skåne, skara och när vi firat jul tillsammans. såklart finns det så mycket mer! Minnena jag har med dig kommer jag aldrig glömma. Du är den lilla syster jag önskade mig & vi har alltid lika kul än idag. Vi har blvit lite äldre nu och träffas kanske inte lika ofta som vi bukade göra, vi är med våra andra kompisar och jag e mycket med min pojkvän. Men du ska veta att jag tänker på dig väldigt ofta och tänker tillbaka till tiden då vi var små & Att jag saknar dig när vi inte sättspå ett tag . Vi kommer ha så mysigt på onsadg i sthlm:)
Du ska bara veta hur mycket jag älskar dig & det kommer jag alltid göra! 

Älskar dig Anna Josefine Waldebring<3




(Lyckades inte fixa in bilden, buu på blogg.se!)


Oskar Larsson

Jag glömde skriva igår att jag och älsklingen hade 5 månader. Tiden går verkligen fort och om en månda har vi varit tillsammans ett halv år ju! Detta är mitt första riktigt seriösa förhållande och jag hoppas att det alltid kommer vara vi:)

För jag älskar dig & vill bara va med dig
♥♥


Äntligen lov!

Shi va skönt det ska bli med en veckas höstlov efter min och connes, ja vad ska man säga hemska prao vecka? Vi praode ju på donken och våran vecka handlade bara om att tyyp skrubba hela donkens golv och massa jävla skit jobb. Vi fick inga skyddshanskar dom första dagarna heller så medlet vi andvände gjorde så jag fick flera sår på mina händer. Så de jag menar e att donken borde inte få ta in prao elever för man får bara göra olika äckliga slavjobb. Vi var där till torsdagen sen orskade vi inte städa på fredagen så vi stannade hemma istället:)
Denna extremt tråkiga veckan gör det såklart extra skönt att ha höstlov nu och vila upp sig.

Citat utav conne "Det är tungt, trångt och jag vill bara döda nån"


Idag har jag bara varit hemma och städat mitt rum som mamma tjatat om hela veckan(A)  Annars har de inte hänt mycket.
På lovet blire väl att vara med älsk och med mina vänner sen får vi se hur det blir i helgen;)

Men nu ska jag fortsätta städa och kolla på reprisen utav idol. Ha de bra.


Söndag

Nu känner jag mig duktig(A) jag har hjälpt Oskar att byta däck på två bilar och vi tjänade faktiskt 200:- Och sen blir det nog så att vi byter däck på farfars bil också! Min nya hobby;)

Annas har jag inte gjort så mycket bara suttit vid datan och kollat lite kläder på internet. Längtar så otoligt mycket tills  jag och mamma ska åka upp till skhlm och shoppar nästa onsdag. Men  det är ju ett tag kvar och den här veckan har jag prao. jag och conne ska vara på donken i strängnäs.haha blåsa upp balonger och städa tyyp:)
Inte mycket mer att skriva just nu men här är lite saker jag nog kommer köpa nästa vecka, Puss♥


En dag i e-tuna

Idag åkte jag in till e-tuna med Amelie och Tessan för att gå på John Bauers öppethus. Det verkar vara en jätte bra skola och jag fattar inte att jag inte här sätt vart John bauer fanns för det ligger ju lixom i smedjan och där har man ju varit minst tusen gånger typ:)
Lärarna verkar hur trevliga som helst och vi alla tre gjorde en intresseanmälan redan nu. Så nu gäller det bara att plugga, plugga och plugga eftersom jag bara ligger på 160 poäng och mitt mål e att komma över 200 och jag vill verkligen komma in på frisörpogramet!Efter besöket på skolan gick vi ner på stan och kollade i några timmar men eftersom jag inte hade så mycket pengar så blev det bara en ny almenacka.
Innan vi gick till tåget tog vi en fika vilket var myys.
Nöjda gick vi till tåget och när vi kom dit fck vi reda på att nästa tåg skulle gå 18.03 det var alltså 1.5 timme kvar! men vi kunde inte göra så mycket så vi satte oss där och väntade och nu sitter jag hemma med älsklingen som ligger och kollar på tv. Ja, de var min dag:)


blev kär; Bikbok 199:-
Köper den när jag och mamma åker till sthlm,lätt.
tänkte till 9:ornas dans men då måste jag ha något under för den va
liiite för kort:)




Dom bilderna jag tog...

Jag vet inte vad som hände med texten & jag kan inte fixa det heller!




RSS 2.0