Skolan

Vanlig skoldag idag då... helt okej om man tar bort lektionerna;)
Känner mig väldigt ofokuserad om jag sk va ärlig, sitter tyyp och tänker på annat under lektionerna vilket inte e så bra...
Nu måste jag göra tråkig No-läxa+ Svenska + att jag har musik prov snart....


Såhär blev de med hårförlängningen;

Riktigt nöjd!


Jackan på bilden köpte jag i lördags, på Vero moda
Sjalen e också från Vero Moda



/S



Söndag och en timme framåt!

Ingen glömde väl att ställa fram klockan i natt, äntligen sommar tid!Sommar,sommar,sommar:)

Varit en hemma-dag idag. Bara städat och hjälpt till hemma. Lockade en bit av löshåret också, riktigt nice!
Inte hänt nått idag så jag har inte mycket att skriva om, och mina inlägg börjar bli sååå tråkiga:/
Men imorrn blir det skola igen då...usch, men man får ju iallafall träffa alla så de e bra. Och jag hoppas att man slipper nå jobbigt drama...


De jag köpte igår va;


  • Puder
  •  Ljus rosa nagelack
  • Björn axen's spray balsam
  • En jacka - Vero moda
  • En shorta - Salt
  • Löshår
+ Att pappa köpte en mixer till mig, tackar<3

bilder på allt kommer nog imorrn istället.

/S

Sthlm idag

Idag åkte jag me mamma och pappa upp till sthlm för att shoppa lite. Nu äntligen e mitt efterlängtade hårförlängning inköpt! blev riktigt bra faktist, kommer en bild så småning om eftersom jag e så himmla trött just nu så får ni veta va jag köpte imorrn. Så tråkig jag känner mig just nu men jag orkar verkligen inte, e liksom helt slut efter att han sprungit på stan i flera timmar! stackars mina ben som inte e vana att gå så mycket som jag gjort dena här veckan(A)

Imorrn blir de nog en lugn hemma dag och jag e tvungen att städa rummet så då har jag ju gått om tid att skriva lite i bloggen;)


God natt

/S

Juste, modevisningen!

Glömde skriva om Modevisningen som jag va med på igår!
De va riktigt kul och nervöst. Men gärna nått jag skulle göra om! Hade två ombyten
Först en tunika och sen ett par byxor (som jag sedan köpte) ett vitt linne och en väska + sjal, riktigt fint!:)haha
Synd bara att de gick så fort tog kanske 10 min?
Men som tack fick vi en liten påse från vero moda, som inne höll litte smått och gott t.ex present kort på vero moda och skobutiken och annat.







(Fan fick mina omdömmen idag... dom sög! Hatar skolan + att de går piss och känner mig inte fokuserad överhuvetaget. vill bara va hemma! såå jag bev inte så överraskad av de lärarna skrev förutom att dom sa att jag bara varit me på 8 av 20 idrottlektionen e fan inte sant!...kärring....:@

Prao,Balanze och fika

Känner att jag e ganska dålig på att uppdatera, men de blir nog bättre.
Men de va bara för att jag sovit hos helena i några dagar.

Har haft pro hela denna veckan, på Mälarens pizzeria. De kunde varit bättre men men.
Efter praon så gick jag med nadde,Vicke och hennes kompis rebecka till Balanze och tränade lite sen fick jag tyyp gå snabbt till helena eftersom vi skulle hem och träffa släkten för att fira att helena och henke har fyllt år(henke idag, och helena i veckan) Så nu sitter jag här. Släkten har åkt hem och jag har tråk som fan...:/

Hoppas att någon rolig vill ses imorrn! De e bara att messa:)<3

/S

Bilder

Efersom min data har varit cp så lägger jag ut lite bilder nu, lite sent men men;)


Jag och Nadds med våra heta kläder;




Bilder jag och Conne tog förra fredan när vi va duktiga och gick och handlade lite till maten, senare gick vi till gårn.
OBS! Kolla bilen på bilden längst till vänster, tyyp fullt me kor i hela bilen!hahahahah

Andra dagen på praon

Ja, nu har jag och Nadde klarat två prao dagar på mälaren pizzeria. Dom e faktist riktigt snälla där och inte läskiga som alla sa. Inte för att jag skulle kunna tänka mig att de e detta jag håller på med om tyyp 10 år?

Idag så frågade Helena mig om jag ville vara med på en modevisning som ska hållas på torsdag i präntan och såklart sa jag ju ja eftersom de verkar va ganska kul. Så på torsdag ska jag dit kl. 18.00 och bli sminkad med mera:)Riktigt kul
Imorrn börjar jag kl.10.30 (som vanligt;)) sen jobbar jag väl ett tag sen ska jag kanske träffa en vän och kl.17.40 måste jag vara i präntan för att kolla skor och kläder till modevisningen + att de e genrep. Sen går jag nog upp till helena och sover där så slipper jag gå upp så tidigt för att gå till proen;) fett skööönt!

Bilder på mig och Nadds i dom fina arbetskläderna kommer;)

/S

Söndag

Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, inget spec.
Men jag har varit me sötis conne, Nicklas och Kim i fredags sen stack jag och conne till gårn och träffade lite folk.
Igår va jag bara hemma vilket va sååå kul...not.  Vill träffa nån dig!

Inte gjort mycket idag;

  • Jag vaknade
  • Åt lite
  • Och nu sitter man här och lyssnarpå musik 
Hoppas att de händer mer idag än att jag bara sitter här, men jag måste faktist plugga eftersom jag ska lämna in en so Rapport imogon innan jag åker till min prao i strängnäs (Mälarens pizzeria, me nadde) och jag har inte skrivit nått typ!Paniik...


Vi hörs
/S

Skola igen då...

Idag påväg hem märkte jag hur fint väder de faktist va ute och nu vill jag ha sommar!

Oj jag har visst glömt några dagar, men de har inte hänt sååå mkt iallafall:)

Väldigt jobbigt att vara tillbaka i skolan men ändå skönt att vara tillbaka till vännerna. Bara de att nu sitter jag har som en tyyp levande zombie!Sååå trött e jag och de blir inte bättre av att vi har resursdag på fredag och då måste jag gör två prov som jag missade när jag var borta så hela min dag e tyyp fullproppad me lektionen:/ Men man ska inte klaga kanske blir nå kul i helgen, hoppas de iallafall efter att jag vara så duktigt i skolan dom senaste dagarna..kanske;)

Fortfarande sur på att jag inte fattar hur man lägger ut viodeor men de ska jag lista ut, massa vidos i min mobil!haha


Bilderna jag hade tänkt lägga in från typ igår gick inte att lägga ut så dom kommer nog i nästa inlägg:)

Träffa sötis idag!

yeeey! Idag har jag varit i stllarholmen och träffa conne! Längesen och saknat diiig så mycket gumman! Försökte lägga upp ett video klipp från idag men jag e inte smart nog för att fatta hur man gör(A) hjälp mig?

Skapligt bra dag, åkte in till stallis och träffade conne och nicklas. Senare träffade vi Tor och sen sjögren också. Saknat alla<3

Men nu lägger jag in några bilder iallafall bara för att jag och Connish e såå gryma och lyssnar inte på va killarna kallade oss;)



Hahaha, bilderna kommer från en mapp som heter Siri och conne på äventyr;)

Hemma igen!

Nu e vi äntligen hemma igen, eller vi har varit hemma i några timmar nu och packat upp lite och kollat lite på Melodifestivalen.

Usch va tråkit de e att åka bil i ca 7 timmar! snacka om ont i bena jag har men de ska bli skönt att få sova i min egna säng inatt! Påvägen hem stannade vi till i Valbo och shoppade lite, jag köpte lite smink och sen va pappa såååå snäll som köpte 96 jeans till mig också:) Sen var det bara raka vägen hem och nu sitter jag äntligen här och e super trött eftersom jag inte kunde somna riktigt i den trånga bilen.

Imorrn ska jag nog träffa lite roliga människor som jag saaknat!<3


/S

Lite bilder från idag;

Packa,packa,packa!



Så kommer dom närmaste timmarna se ut, bara att packa och städa hela stugan. De här blir nog de sista inlägget från klövsjö i år nästa blir nog när vi har kommit hem och tagit in alla saker från bilen.

/S

Sista dagen...

Sista dagen idag då, Lite tråk att lämna ala här uppe men ska bli skönt att komma hem igen och jag hoppas de e liiiite varmare hemma.


Idag har vi både fikat och ätit i backen, har åkte väääldigt läng också så nu känner man lite i bena.
Men imorrn blir de hemfärd och de tar tyyp 7 timmar + att vi stannar i gävla som kanske kan ta lite extra tid. För där brukar vi alltid shoppa lite. Vi måste iallafall vara här ifrån kl.11 och då ska stugan va extrem städad... usch?... hatar att städa... men jag tror nog att vi är hemma vid 6-7 kanske senare kanske tidigare.
Nu orkar jag inte skriva så mycket mer, föörlåt(A) men skriver kanske lite mer ikväll eller så får ni som läser min blogg kolla imorrnkväll när jag förhoppningsvis kommit hem.

Snart får man träffa alla igen!!!

Puss
/S

Klövsjö

Näst sista dagen upp i klövsjö, de e inte så mycket att berätta mer än att jag såg världens sötaste sak.
Det var en pappa med sin lilla dotter som skulle lära sig åka skidor. Dottern va hur söt som hellst allt hon hade på sig var rosa och varje gång hon gjorde en bra sväng fick hon en kram av sin pappa, Gu va sött de va:)

Alla andra åker fortfarnade men jag orkade inte eftersom jag inte sovit så mycket inatt för att dom där jävla sängarna e såååå hemska, synd  om mig(A)

Men på lördag åker vi hem iallafall och då kommer de nog lite mer posetiva inlägg när jag har fått träffa alla saknade vänner<3333


Skriver snart

/S

Bilder från idag


Livet förändras för varje dag


Go natt

/S

Tre dagar kvar

Dagen har varit sådär.
Om man ska prata om vädret va de skit dåligt man såg ingenting tackvare världens tjockaste dimma.
Orkar inte skriva mer just nu skriver kanske ikväll.

Under dom här åren får man iallafall känna lite på hur svårt livet kan vara, Även fast jag inte e så gammal än...  

Bilder från v.10

Lite försenade bilder<3


New york

Nu e jag nästan klar med min so raport, riktigt nöjd!



Visst skulle det vara kul att plugga i new york, jag har alltid sagt att jag ska bo där i tyyp två år och skaffa ett jobb ellernått men vi får se hur de blir.  Jag ska iallafall dit, någon gång. Någon som följer med?
Jag kollade i en tidning om att plugga utomlands, intresserad? Kan du kolla på, bluebarrysprak.nu,ef.se eller sprakpunkten.se De flesta e för dig över 18 men kolla lite bättre än mig så kanske du under 18 hittar nått också.



/S

Mer internet shopping

Är det bara jag som blir helt shopping galen när jag har mens. Så e de alltid. Mitt ha begär bara växer och växer och jag märker att jag lägger in inlägg ganska ofta nu när jag inte har något att göra! Men visst hittar massa fint på internet...åååhh ge mig pengar!!


Ännu mer gammla bilder!





männikor förändras
till och med jag

Ingen bra dag

Nä denna dag har inte känns som den bästa dagen i mitt liv... Jag e trött, och snön va jobbigt moggig + att mina biningar på snowboarden har blivit helt cp! Och den söta killen i lften som mamma snackat me bor i örebro och känns typ som om jag aldrig kommer våga säga mer än hej... aja... tycker jag klagar såå jävla mycket i min blogg just nu men måste ju änka på att de e en sån vecka(A)

/S 

Pluggar...

Nu sitter jag inne och pluggar medans solen skiner utomhus och mamma och pappa e ute och åker skidor men jag måste verkligen bli klar med min So raport som jag inte gjort så mycket  på, Sen har jag ju resten av berget med läxor men efter att jag gjort lite på so:n så åker jag nog ut en stund.. Behöver lite sol tror jag för jag känner verkligen inte att jag har någon enerig alls. Men jag började inte detta inlägg för att berätta detta utan de va för att jag av en slump hitade en såååå fin låt på youtube som ni bara måste lyssna på!
Skriver när jag kommit in igen.



http://www.youtube.com/watch?v=uhOJW4Uwy3c&playnext_from=PL&feature=PlayList&p=201D3221FE0F092D&index=72&playnext=2&playnext_from=PL

Lyssna, blev helt kär i den<3

/S

Siri genom tiderna

Kolla vad min bror hittade hemma på sin dator, Massa ilder på mig som liten när jag spelade fotboll förfullt!:)
hahaha, Själv måste jag säga att jag e mig ganska lik iallafall. Vad tycker ni?


Ge mig!!


Fattas bara pengar:(

Lite bilder iallafall



Inte tagit mycket bilder idag så blev lite gammla och nya...


Menshumör...

Gick och la mig extremt tidigt igår..
Orkade inte va uppe, orkade inte tänka... Finns mycket att tänka på just nu till exempel om jag ska göra ett stort steg som kanske förändrar mitt liv eller så kommer de närmaste 4 månaderna bli ett helvete som dom 4 månaderna som nyss varit.Tänk att en person kan göra en annan så osäker på människor. Just den personen som har gjort att jag inte längre kan lita på människor jag inte riktigt känner.Du har gjort mitt liv svårare än vad de va för bara några månader sen...
Men vi får se hur de blir och bara hoppas på att allt löser sig.

Just nu sitter jag här vid pappas dator och äter extrem god choklad med mörkchoklad och mjölkchoklad, Brukar aldrig gilla mörk choklad men detta va faktist riktigt gott! Kollade runt på andra blogga också och hittade en tjej som skrev om Bodybutter, E verkligen sugen på att köpa men jag har ju såå svårt att välja eftersom alla luktar sååå himmla gott! Har ni testa någon? Isåfall vilken?












Har inte tagit så mycket bilder idag men lägger snart in de lilla som blev:)
Lägger in två videor i nästa inlägg också, så njut!;)


Denna vecka blir det nog mycket choklad...

/S

Ny dag

God morgon

Har inte så mycket att skriva om än eftersom de inte hänt så mycket mer än att Helena,Jens och Cissi har åkt hem. Fast det märkte tyyp inte jag eftersom jag låg och sov och vaknade för en stund sen...

Vet inte hur dagen blir heller. ska nog inte ut i backen iallafall... har ingen lust så jag får väl stanna i stugan oc plugga vilket jag har mindre lust till att göra men vad gör man? Sen kanske vi ska ner till vemdalen och handla.Får se om man hittar nått men jag vet inte sparar ju pengar somm fan eftersom jag vill ha hårförlängning och en ny rooosa liten dator. Fatta nice att sitta och blogg på en egen rosa liten bärbar liksom!Loove<3

De va allt från nu, skriver snart!

/S

De kommer mer...


Långdag...

Känner på mig att detta inlägg kommer bli något långt... Dagen har varit bra. Älskar att åka snowboard mer och mer!
Mycket roligt har hänt idag men jag e sååå trött så jag har typ glömmt allt men jag vet att vi har haft sååå himmla kul! Det kommer ju bilder såklart! Jag har kommit på mitt framtida jobb idag också;) Jag ska fan bli en såndär som gör "reklam  logg grej" för när jag och Jens åkte ner för en backe i dag hade någon tappat ett helt cigg paket i backen..klant? Iallafall så kom jag på;
" Sluta röka, släng ciggen" Sen en ännu bättre som jag kompå  för ett tag sen
 " Bli inte mamma, använd kondom";)hahah Ibland är man ju ganska smart!(A)

Pappa har kommit upp idag också, så den här veckan blir det bara jag,  mamma, och pappa sen på tisdag kommer brittis hit också. Imorgon åker Helena,Jens och Cissi hem igen... Som sagt nästa vecka blir det att bara plugga,plugga,plugga! usch:( har verkligen inte lust....

Just nu sitter jag i mitt egna lilla hörn och ska snart fixa lite bilder till bloggen sen så är de ju Melodifestivalen men jag brukar ju tröttna på att titta efter typ.... 3 låtar?

+ att jag har värsta menshumöret... jobbigt...och då känns verkligen allt bara så fel också. Minsta lilla så kan jag bryta ihop och just nu med allt som händer runt omkring så kommer allt bara kännas så svårt...
Detta gör också så att jag VERKLIGEN saknar mina vänner... Vänner som jag önskar va här, som jag kunde åka med, skratta med, prata om allt med och bara gråta mot någons axel... De e de jag känner för just nu...Vill ha er här!!!!!!!!!!!!! En hel jävla vecka kvar!!:(Hatar mensvärk!!!!!!!:(

Snälla vänner, om ni läser min blogg, skriv,sms,Ring eller logga in på eran fucking MSN!
Vill snacka med er behöver er!<3


Visst de blev ett ganska lång blogg inlägg och snart kommer ett till med massa bilder från idag.
Ha en bra kväll alla där ute som nu läser detta<3

/S

God morgon!

Nu är jag vaken! Första gången på en vecka som jag fick sova utan att väckas av massa sms meeen de kan ju bero på att de faktist är lördag.haha.
Medans jag,Helena och Cissi låg och sov åkte Henke,ewa och Thomas hem. Känns faktist som om en vecka hade varit lagom men de är inget jag kan ändra nu eftersom jag har köpt liftkort för 13 dagar. Så det är bara att stå ut... En vecka går nog ganska fort. Blir nog en plugg vecka eftersom jag inte gjort ett skit den första veckan! uusch....
Klockan tolv kommer tyyp pappa hit också:)

Nu ska vi äta lite kladdkaka sen blir det nog ut i backen.
Bilder kommer nog ikväll när jag har tagit pappas data och låssas plugga, Men de behöver inte han veta;)

/S

De får bli lite bilder från idag...

Mitt Liv;)

Kommer nog mer bilder imorgon får vi hoppas!
God natt<3

/S

Yeey, ny snygg blogg!

Äntligen, bort med fula och tråkiga gammla bloggen till denna snygga sak! Tack  Cissi:)
Nu är det bara att börja blogga då, Bilder från klövsjö kommer. Det kan jag lova. Sämsta dagen idag, vädret iallafall annars har de varit riktigt trevligt. Försökte lära sysster åka snowboard men vi gav upp för dagen och hoppas på att de går bättre imorrn och de ska de!:)
Riktig moff kväll idag! Haha, kommer gå  upp 10000000 kg innan jag kommer hem de kan jag lova. Men jag säger som Conne "Bara mer att älska";)

Saknar alla där hemma något otroligt!!:/ Bara en vecka kvar!

Tack en för bloggen Cissi...igen!:P


/S

RSS 2.0