Tisdag dag 4

Testade min nya snowboard i backen idag, de gick bra ramla ba någon gång på mitt onda knä annars var de lugnt. Vi var ute till typ tre och sen dess har vi bara legat och sovit i varsin soffa.

Det finns inte mycker mer att skriva om dagen mer än att jag börjar få hemlängtan. Saknar min älskling och tjejerna där hemma!!5 dagar till sen är jag hemma.


Min gamla vs nya snowboard, lite längd skillnad och min gamla är mycket sötare men snälla pojkväns om jag har kanske han kan fixa min nya me;)♥



Bara för att vi e tjockisar här uppe!hihi


God morgon!

Jag har nyss vaknat och ska väl snart ta och äta frukost. Köpte en ny och längre snowboard igår eftersom min 4 år gamla var en anning för kort för mig. Så idag ska jag få en utmaning, känns nämligen mycket svårare att åka med en länge men det sitter mest i hjärnan.

Igår gjgorde jag och mamma hemma gjord hårinpackning med advokado,äggula och olivolja och så bastade vi.Mammas hår vart helt och men mitt såg ut som om jag inte hade duscha på två veckor, skojar inte!haha så nu har jag tvättat det en gång till och hoppas på att det är bättre. Tänkte lägga upp en bild på min nya snowbord lite senare idag också.

Kram♥

Se upp i backen för finska attacken!;)

Nu ska vi äntligen ut i backarna efter en slapp dag i stugen! Skriver när vi kommer hem.

Kram♥

http://www.youtube.com/watch?v=DHzdWcJ9_

Bildbomb från fjällen

Idag har vi bara suttit och slappat i stugan, Skönt att bara ha en vilodag. Har bakat massor med bullar så nu doftar det nybakat i hela stugan!mums! Ska väl snart börja med lite rolig matte innan maten...

Här kommer bilder bilder från idag!























Utsikten från stugan:)









Dag 1 - Klövsjö

Första dagen i klövsjö idag. Blev tyvär inga bilder igår eftersom jag va så trött och gick och la mig väldigt tiidigt.
Gick upp för en stund sen och har lyckats göra nyponsoppa. Så nu sitter jag i soffan, solen skiner här och jag dricker nyponsoppa. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag plugga lite matte,  de behövs! Får se om vi åker ut i backarna idag eller inte:)

Bjuder på en halv fräch bild.




Mitt armband som jag köpte igår. Ett silver armband med budskapet "Laugh". Den smala silver kedjan fick jag av mamma imorse, Den fick hon av sina jobbar kompisar när jag föddes och nu gav hon det till mig♥

Kram♥


I taxin , i trappen , i hissen, i hallen jag faller,faller.

Snart är vi framme i lilla klövsjö. Är typ 1,5 timme kvar sen är vi äntligen där. Har kollat på film hela vägen men hittade inte mina shorts jag letade efter på valbo så det blir att beställa från internet. Köpte  dock ett armband som jag kanske visar senare ikväll då det även kan komma upp bilder från stugan:)


skriver mer sen/ Kram♥

Dagens!

Ojoj såhär ofta var de länge sen jag uppdatera bloggen! Idag är det fredag, har inte gjort mycket idag har typ bara varit i skolan efter det sprang jag ner på stan med nattis och köpte en jätte fin rosa läpppenna + ett läppglans, tumme upp på de! tog sen bussen hem och nu har jag äntligen packat för att åka  till fjällen. Vi åker imorgonbitti. Det va ju riktigt smart at vänta ända till i dag att packa, nu försvann liksom min fredag... Men imorgon blir det typ sex timmars bilresa uppåt i landet till vemdalen/klövsjö så jag ska ladda upp med massa film,musik och massa gooodis! Tjockis I know!
Kommer sakna mina brudar och älsklingen när jag är borta, så fan va kul vi ska ha när jag kommer hem!




Såhär såga jag ut idag:
Linne: Monki
"BH": Gina
Jeans: Bikbok
Halsband: Lindex




zzzzz....

Nä nu dissar jag den dumma matteboken! Imorgon börjar vi halv nio, klockan e nio och jag e dödstrött redan nu. Det e väl bäst och lyda hjärnan och krypa ner i sängen så att jag kommer upp tidigt imorgon:)




Kram♥

2 Mars 2011

Ja, onsdag idag och det betyder längsta skoldagen på hela veckan.Gick dock hem innan sista lektionen för att jag inte orkade data känns så meningslöst. Annars har jag haft en rolig dag med mina flickor i skolan, alltid lika kul med dom! Just nu sitter jag och "pluggar" till omprov i matte som jag har imorgon men det går ju sådär. Jag tycker allt annat en att titta ner i matteboken e roligare liksom.

Måste snart börja packa till på lördag då jag drar upp till fjällen och e där i en vecka:) Men först ska jag verkligen försöka plugga in den här skiten....

Kram♥

Madelene Palm


Bara för att jag tycker om min söta lilla vän som alltid e kul och flum!
Puss på dig gumman♥
(döda mig inte nu haha)

Oh baby,baby la la la lalalalala!

Eftersom jag e så seg på att blogga så kommer det en lite bilder med massa knas.
blev den rubriken för att jag har haft det låten på hjärnan i två dagar!






Fusk på Madde som har varit i thailand i två veckor och är jätte bruun! ska försöka komma igång med bloggen men inte idag.
Slutade halv två idag sen dess har jag,nathalie och madde solat och sprungit på stan till klockan fem.vi träffa även på Sanna en stund på slutet sen tog jag bussen hem. Det var meningen att jag skulle plugga matte till mitt omptv på torsdag men såklart blev de inte så mycket plugg, som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag krypa ner i sängen.

Kram♥

RSS 2.0