Blandat

Vet att de verkligen inte e nån bra uppdatering på min blogg.Men har ingen lust att blogga just nu, en blogg blir roligare att läsa om de finns mycket bilder(tycker jag) så de skulle vara roligare om jag hade en ny kamera som jag ska försöka fixa de kan jag lova + att jag kommer få en egen dator om några månader så jag slipper skriva på den här gammla skit datan.Men kommer ändå skriva några inlägg då och då:)

Men de senaste e iallafall att jag kom hem från gotland för några dagar sen, Riktigt rolig upplevelse och vi hade mycket kul. Väntar på att bilder som jag ska få bara sen lägger jag såklart ut dom. Ikväll blir de kräftskiva också och då ska jag låna min brors kamera så då kommer de blider kan jag lova:)

/Siri♥

Imorgon drar vi till gotland

Hej bloggen!
Jag har inte skrivit så mycket om skolan för hur kul e de att veta? Schemat blev ju bra , förutom för mig och Conne + två till som går till 15.00 varje onsdag medans alla andra slutar klockan 12.00:S

Det har inte hänt specillt mycket i helgen  heller, jag och älsklingen sov bort hela fredags kvällen, Igår åkte vi runt lite och senare träffade jag conne en stund och kollade på"American history x" för vi hade inget bättre att göra och idag så  blire bara att packa för imorgon åker klassen till gotland måndag-onsdag:)
Men nu ska jag tyyp fixa mig och se vad som händer. Kommer inte uppdatera när vi e på gotland men när jag kommer hem så kommer såklart mycket bilder.
Puss/Siri♥

Här kommer tre bilder från veckan iallafall;

jag och Nadde

Conne och Nadde♥

Jag och söta Cornelia

Money,money,money...

Idag kommer barnbidraget,yeey!
Men ska faktist försöka spara pengar i några månader.Behöver ju en  ny kamera och sen e de ju skönt och veta att man har lite pengar sparade:)
Idag var andra skoldagen och de va väl okej.Hade bara några lektioner och resten håltimmar för att vissa lektioner var inställda så vi slutade lite tidigt.
Kanske inte de roligaste ämnet man kan skriva om här i bloggen men ni som läser bloggen då vad tycker ni jag ska skriva om? Om vissa andra bloggar som verkar vara extremt fejkade eller?
En känd blogg jag verkligen gillar e Gaybloggen. Han verkar vara en riktigt skön kille, haha:)


men nu måste jag sluta hoppas någon kommer med förslag:)

Puss /siri♥


Svar på tal

Vill bara göra ett inlägg om dom jävligaste kommentarerna jag har fått under förra veckan som jag såg nyss.Har folk inget bättre liv än och sitta och klaga på mig, mitt utseende,mitt liv och min pojkvän?
Men okej, här e lite fakta om mig. Jag e en 15 årig tjej och ja, jag sminkar mig e de något nytt? Jag skapade bloggen för att skriva av mig vad som händer i mitt liv och om mina känslor.Och om du inte gillar bloggen behöver du faktist inte läsa den. Och att min pojkvän är en 40 årig peddofil,jag säger bara hahaha. Bara för att han hade lite skägg på bilderna jag laggt ut behöver han faktist inte vara 40? Han e 21 alltså 6 år äldre än mig och dom som tycker de e äckligt får väl tycka de men de finns faktist värre ålders skillnader.tänk på de.
 Jag älskar mig pojkvän, That's it!Oavsett ålder:)
Jag rekomenderar att ni skaffar ett liv.



Puss Siri♥


Älsk

Jag vet att de bara e en vecka men jag kommer sakna dig så otroligt mycket.Att bara veta att jag inte kommer kunna snacka med dig eller inte kunna vara vid din sida, gör att jag får en en klump i halsen...
Du e de bästa jag har älskling.Den här sommaren e fan den bästa jag har haft i mitt liv,du e så otroligt underbar.Kommer sakna dig så jävla mycket,och de kommer bli så otroligt skönt att träffa dig när jag kommer hem igen<3
Vill alltid vara med din Oskar larsson.
Älskar dig♥


Inte mycket bloggande

Inte mycket tid för bloggen just nu. De inte ofta jag e hemma, dagarna blir som dom blir inge planering här:) får se när nästa inlägg kommer.Tror de kommer innan vi åker till cypern iallafall.Om bara en vecka ligger vi liksom på stranden och steker!;)


Siri♥

RSS 2.0