Igår...

...Hände inte mycket, jag väntade på Oskar sen när han hade jobbat klart hämtade vi emma och åkte till strängnäs.De ända vi gjorde va att äta på kebaben och åkte runt lite i regnet:) De hända alltså tyyp ingenting...
Men idag åker jag,emma och oskar till e-tuna för att oskar ska hämta lite bil delar och jag och memma tänkte gå lite på tuna park,Men de blir nog inte mycket shopping eftersom jag måste ha pengar till cypern. Nu ska jag gå och fixa mig så jag e snart tillbaka med min outfit:)



(Korta inlägg jag skriver..)


/Siri♥


Fixat mig, Dagens outfit

ja nu e jag klar men jag inte va jag ska hitta på...Får väl vänta till oskar e klar:)


Inte dom bästa bilderna eftersom jag tog kort med mobilen...
Så ser jag ut idag iallafall;
Den nya tröjan från monki
 Bas linne - Gina
96 Jeans - JC









Jag har glömt att skriva i bloggen att jag äntligen har smakat marabou sommar som jag har letat efter i tyyp alla affärer men den har alltid varit slut men när jag och mamma va å shoppa hittade jag den:) Och jag har hört att väldigt många har olika åsikter om den. men jag älskade den eftersom jag älskar jordgubbar så e de inte så konstigt kanske:)


/Siri♥

Nu blev jag ju sugen på choklad...

Siri Lundholm har inget att göra!

Dagen börjar segt, har duschat och bakat lite.Sen har de inte hänt mycket mer. Älsklingen e ute och jobbar med min pappa och bror, de e ju kul:S då får jag sitta här själv och tråka...får se om nått händer.Så nu får jag väl gå å fixa mig för jag orkar inte bara sitta här och dega och dunka musik hela mitt liv:)
Dagens outfit kommer när jag e klar.

/Siri♥


Tre missade dagar

Fredag:

När vi va hos min brors tjejs sommarställe i torshälla:) (klicka på dom små bilderna)
Fredagens outfit↓
Tröja- Cypern& Jossans adidas
Linne- Gina
Jeansleggins- Gina
Skor- fred perry





Lördag:

Malmamarknaden med jossan och Oskar
Lördagens outfit↓

T-shirt - Gina
Linne-Gina
Jeansshort- Gina
Skor- inga på bilden:)


Köpte:


Söndag:

Malmamarknaden igen fast med Oskar och Pettersson men då tog jag tyvär inga bilder.
Men Oskar köpte en tröja till mig,Tack sötnos♥


Sen på kvällen åkte vi runt lite i sötnosens bil
 


Måndag:

Shoppade lite med mamma, helena skulle också varit med men hon var tvungen att jobba:/
Då köpte jag:
Jeans - Gina
Tröja - Monki (syns inte så bra på bilden)
Linne - Gina
Björn Borg kalsonger - MQ (men såklart inte till mig)
Puder - Kicks
Rosa söt strand väska - Gina


/Siri♥

Gratisbio.se

jag brukar inte bli medlem på såna här hemmsidor för liksompalla? men många verkar tycka att de funkar så varför inte prova?:) får väl se hur lång tid det tar innan man har sammlat ihop till något iallafall.


varför inte bli medlem du me?:Gratisbio.se


segt

ja de går väldigt segt med dom där bilderna jag snackade om men de e datorns fel eftersom jag inte kunde lägga in dom i datorn fick min bror sköta de och jag vet tyvär inte om han e klart...

Annars har dagen gått åt till att städa min otroligt stökiga rum och tvätta kläder..usch.. har också lagt in massa nya låtar på jossans ipod som jag ska få låna till cypern!yeey! De e ju bara en en och en halv vecka kvar knappt sen liggar jag på stranden och steker;) Men jag kommer såklart sakna min sötnos:/ Har ju spenderat all min tid med honom sen vi blev tillsammans, liksom 2 månader. Sen ses vi inte på en vecka och när jag kommer hem e de två dagar kvar av sommarlovet sen börjar skolan och jag åker me klassen till gotland i några dagar:( aja.. de e nog lite bra också..♥

Men nu ska jag gå och tvätta mitt löshår sen får vi se om bilderna kommer ut på bloggen ikväll:)

/Siri♥ 

Dålig uppdatering,jag vet

Jo så blir de ju när man e "ny kär" och när de e sommar och varmt.
Hänt ganska mycket dom senaste dagarna och många bilder har de blivit, Både från solvik när vi va ute på sommarstället och ifran malmamarknaden. Men dom bilderna kommer någon annan dag och då får ni också se vad jag köpte från marknaden:) men detta inlägg blir extremt kort eftersom jag e med Oskar och han tycker inte de e spec. kul om jag sitter och bloggar medans han har tråkit. Men jag lägger in bilderna så fort jag kan men nu måste jag tyvärr gå.



/Siri<3

hitt eller diss?

Va tycks blev bilden bättre eller sämre?
Vet inte hur jag ska ha...Hjälp?!


(Klicka på bilderna)

Två månader

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i två helt underbara månader, fast de känns som vi har varit tillsammans mycket längre.Åhh kärlek e de bästa som kan hända en männsika, jag e så otroligt glad att jag har min Oskar! Som jag känner mig trygg med/hos som jag kan lita på till 100% och som alltid finns där♥Fattar inte va jag skulle göra utan honom,gaah va kär jag e!♥


/Siri♥


Gammal Kamera

Jag har äntligen hittat mitt minneskort till mig kamera (vilket ser ut som om den kommer från stenåldern..) inte världens snyggaste kamera men nu har jag iallafall en. Har inte riktigt råd att köpa någon. Men imorrn lånar jag nog henkes systemkamera vilket Oskar inte kommer gilla eftersom jag fottar precis allt enligt honom och han hatar när jag tar kort på honom, såklart blir de roligare att fotta honom då;)haha



Idag har jag fixat lite nya teckensnitt till datan också, jag fick lite hjälp av en blogg jag brukar läsa.Sjävl tycker jag den e mycket kul att läsa och många bra tips. Så såklart tycker jag att ni ska kolla in på  naztysbunny .

Men nu sitter jag här ny duschad,ny rakade ben, naglarna e målade rosa och jag har just ätit lite annans Muums och ska försöka fixa lite till me blogg designen:)

/Siri♥
 

Torsdag?!

Gu va läskigt de e när man märker att man har noll kolla på vilken dag de e! Och så blir de lätt när man har 10 veckors sommarlov.Jag var helt säker på att de var onsdag idag men sen när jag och mamma hade handlat lite började hon prata om att vi skulle till e-tuna imorn:

mamma - Men vi lämnar resten imorrn innan vi åker till e-tuna.
Jag - men mamma vi ska ju dit på fredag..?
mamma - ja, imorgon e de fredag
Jag - Va? nä? *Kollar datumet i mobilen*


Ja  så imorrn ska vi åka med min bror och hans flickvän till hennes föräldrars sommarställe i torshälla över dagen så då kommer nog många mysiga bilder:)
Tur att jag fick reda på vilken dag de va imorrn eftersom imorrn
e dagen då jag och Oskar varit tillsammans i 2 månader!♥




/ Siri♥

fullt upp

Hejsan sunshines, Idag har jag hjälpt mamma lite och städat. Känner att de finns mycket att göra idag... just nu så håller jag på att baka sen ska jag ta moppen till oskar och kilppa hans hyresvärds gräsmatta och sen hem igen och städa mammas bil*Pengar* Men nu ska jag ta och kolla lite på kakan som står i ugnen. Kommer nog ett inlägg lite senare idag.

/Siri♥


pengar?ja tack!

Känner ett stort behov av pengar!:(







Och e de någon som har nå tips till mig om den nya designen så e de bara att skriva

♥ S


fixar bloggen lite

Känner verkligen att min blogg behöver få en ny design, lite nya bilder och nya färger. Lite mer sommrigt kanske.
Har iallafall bytt bilder men vet inte om jag vill ha dom eller inte får se hur de känns. Ska prata lite Cissi som fixade bloggen förra gången och se om hon vill hjälpa mig lite me färgen och små detaljer. 

Har tyvär inte så mycket tid för bloggen nu på sommaren, när man inte sitter hemma så mycket. Har tyyp bara varit med min underbara pojkvän och mina vänner. Men snart åker jag, mamma &helena till cypern i 1 vecka. Då blir det bara sola,bada & kanske lite shopping också. Fast de e inte såå billigt där så de kanske inte blir så mycket vi får väl se:)
Men de suger att de bara e 2 dagar kvar av sommarlovet när vi kommer hem!
Aja nu ska jag försöka fixa PS till den här sega datorn och vänta på att oskar kommer hem igen:)


Puss

sommar,sommar,sommar...

Hatar verkligen de här vädret vill ju ha sool!
De känns som om sommarlovet går för snabbt, snart e de ju skola igen och då börjar jag liskom 9:an vilket betyder massa plugg,välja program och nationellaprov! usch!

Men sommaren e inte slut än och jag har mycket kvar att göra, vara me vänner och sötnosen. snart har vi varit tillsammans i 2 månader men de känns faktist som om vi varit tillsammans mycket längre och jag trivs så otroligt bra med min Oskar:) Och i agusti åker jag,mamma och helena till cypern i en vecka. Ska bli väldigt skönt bara sola och bada varje dag men såklart kommer jag sakna alla här hemma och jag hoppas jag inte missar för mycket...
När vi kommer hem igen är det bara två dagar kvar på sommarlovet och varje år i slutet av sommarlovet för jag en sorglig känsla, man vill ju ha de såhär skönt jämt...


Aja nu ska jag väl gå och äta lite jordgubbar som jag och tina plockade imorse sen ska jag väl ta reda på vart oskar e, fixa mig och kanske träffa några vänner, någon som har lust att ses så e de bara att messa:)

Puss

RSS 2.0