Söndag

Som jag skrev igår så blev det en väldigt lugn söndag. Jag har bara varit hemma och städat mitt rum,fixat naglarna och sånt. De va nice att bara vara hemma idag faktist:)

Imorgon är det måndag och en ny skolvecka. Måste verkligen satsa på skolan nu den sista terminen så jag kommer in på frisör:)Fast den här veckan kommer gå i snigelfart så som det alltid gör när man längtar till något men den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge!;) Bara 4 dagar kvar ju!

Just nu sitter jag och väntar på att henke ska komma hem så han kan beställa pizza. Vad är en seg söndag utan pizza?;D


Puss& Kram

2010 01 30

Idag har det varit en ganska lugn lördag. Vid 3-tiden Gick jag och Conne tillsammans ner till sågen för att vara med på Alexander strandbergs minnesstund.
Jag har bara gått i samma skola som Alex och såg honom typ varje dag i skolan när vi gick i 7:an och jag har sätt honom i stallarholmen några få gånger. Även fast jag aldrig kände Alex så var det grymt sorgligt. Så jävla orättvist att han bara blev 18 år...  R.I.P


Efter minnesstunden åkte jag med Tessan och david hem till tessan och träffade Oskar. Sen har jag och Oskar varit nere och handlat lite gott till kvällen. Imorgon blir det nog ännu en lugn dag hemma. Sen är det en ny vecka och den kommer gååå så långsamt!:)

 

 

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv

/Puss och Kram


Typ sjåvven!

Blev en kort skoldag idag. Vi som e med i sjåvven slutade klockan 12 vilket va niice;D nu har jag bara varit hemma ska snart äta och sen åker jag till vallen vid fem. Det e ju dax för typ sjåvven! 


Dagen outfit:



 


Bilder från sjåvven♥

Här år några bilder från sjåvven
•Snodda från lilla söta amelie:)







 

 


Dagen låt♥

Kände att det va dax att uppdatarea lite:)

Har haft fullt upp med typ sjåvven men jag lägger nog upp lite bilder från sjåvven snart!

Your love is my drug♥

Snart fryser jag ihjäl!!

Jag har inte mått riktigt bra dom senaste två dagarna. Jag fryser,mår illa och har en irriterande kliande känsla i halsen hela tiden:( buuhuu! Men jag får inte bli sjuk, vi ska liksom träna tyyp sjåvven hela veckan för på lördag e de premiär!

Idag har jag suttit hemma och tråkat sen vid tre tiden åkte jag och Oskar till tunapark. Jag köpte kläderna till dansen: en grå tjocktröja och ett linne:) Sen åkte vi hem och lagade lite mat & nu sitter jag här igen i min säng / bäddsoffa och har kollat på the hills, the city & nu 16 and pregnant.

Imorgon börjar alla skolan igen men inte jag haha!Dock måste jag ändå gå upp lika tidigt för att åkat till skolan och prata om gymnasievalet som vi ska göra snart. Vi ska få våra koder och så.Spännade, spännade...
haha ne men sen ska jag ner till skolans idrottsal och träna på danserna till sjåvven:) Sen vet man aldrig vad som händer.
Jag kommer nog lägga upp bilder från tp sjåvven någon gång i veckan eftersom jens ska jobba där och han tar säkert lite bilder:)

Nu tänkte jag bränna en cd med michael jacksons låt black or whit;)

 

 

Puss & kram/ Siri


Dagens låt


Brooke Hogan feat. Colby O'Donis


Hej då 2009! Hej 2010!

Nu e de alltså ett nytt år! Igår kväällen blev lyckad. Vi började med att äta tre rätters middag hemma med mamma,pappa & farfar. Sen åkte jag och Oskar vidare till Tessan T där dom hade fest men det blev ändrade planer. Vi tog med oss Oden (deras hund) och åkte till Oskars kompisar i mariefred. Riktigt snälla människor:) Vid tolv slaget gick vi ut och kollade på reketerna. Var kvar ett tag efter sen åkte vid hem med Oden till oss och gick och la oss.

Jag tänkte inte på att komma på något nyårs löfte då med tänkte på det idag.

Mina nyårs löften är:

  • Sköta mig i skolan, höja mig i flera ämnen och komma in på frisör
  • Börja träna!
  • Börja spara mer pengar
  • Sluta äta så mkt godis
  • Köpa en kamera


Tog tyvär inga bilder igår, får se om jag får tag i någon bild iallafall:)



Såhär såg jag ut igår

(ännu en cam bild men bättre än ingenting haha)


Puss & Kram / Siri


RSS 2.0