Ska försöka bättra mig!

Vill verkligen komma igång med bloggandet så jag ska försöka!:)
idag har varit en lugn lördag. Jag har varit hemma och städat och bakat cupcakes,som blev riktigt goda!
Jag har även färgat och slingat om håret idag. Jag slingade nämligen håret i torsdags i skolan men de syndes knapp någon skillnad så jag köpte färg så fick mamma fixa det imorse. Blev faktiskt riktigt nöjd!:Dlägger upp en bild någon dag nu när de e lov;)

De va allt för mig!
/S♥


nytt smycke

bytte till stav idag:D

...

USCH VA TRÅKIGT JAG HAR.

I did it!

Nu var det gjort! idag var en kort dag i skolan och gick bara till 11.20 sen väntade jag på mamma på stan, vi shoppade lite sen pierca jag mitt öra! gjorde en industrial piercing. Det gjorde såååå grymt ont om jag ska vara ärlig och när han tröck igenom brosket knasstrade det verkligen jätte högt,fyfan. Men nöjd blev jag, det var fett värt det!Just nu har jag två ringar men sen ska jag byta till stav:) Kanske lägger upp en bild på hur det ser ut nu med ringarna men just nu har jag massa riktigt fina tusch sträck efter att han mätte nur han skulle göra.haha

Nu ska jag städa mitt rum och sedan ska jag plugga lite extra för provet imorgon... matte är inte min starka sida.


/S♥

13/10-10

imorgon blir det en skön dag, jag börjar halv 9 och slutar 20 över 11! Men sen måste jag hem och plugga lite extra till matteprovet jag har på fredag... usch känns som jag kommer gå ett stort IG! Idag har jag varit i skolan och sprungit på stan med amelie:) de va mycket jag hade att skriva men va ska man göra när det inte händer nå speciellt.
Imorgon smäller det!

Slänger in två bilder också från när Tessan T fottade mig!:)



Piercing

Har funderat ett tag på vad jag ska göra för piercing och har varit ganska säker på att pierca örat,  göra en Industrial Piercing med en stav men sen började jag fundera påatt pierca naveln en gång till. Nu har jag pengar till att göra en piercing men vet inte riktigt vad jag ska göra, känns olika från dag till dag... Frågan är om jag vill gå igenom samma sak som förra gången jag hade hål i naveln då de gjorde ont konstant och tillslut blev den bara sne och äckligt. men de e grymt fint när den väl läkt bra! men idag pekar de faktiskt mot att göra en Industrial Piercing eftersom de inte är någon jag känner som har en sån och de e lite kul att ha nått lite annorlunda medan navelpiercing har ju alla tjejer i min ålder,typ. Oj vilka problem jag har haha;)



hmm tänk om man kunde göra bådeoch, jag kan ju dock göra den piercing jag inte gör nu senare:)
Får se vad det blir kanske ska göra en redan på torsdag!

5/10-10

Varför hittar man helt onödiga saker att göra när man vet att man måste plugga?? Har prov imorgon och började plugga idag! ingen bra idee... Och nu började jag kolla igenom arkivet i bloggen, kanske kul att se tillbaka på vad jag har skrivit:) haha  Sen måste jag tvätta lite grann sen måste jag plugga lite till så jag kan lite till provet imorgon iallafall... Annars har min dag varit som alla andra dagar och skolan rullar på:) Det va allt för mig pusshej♥

RSS 2.0